vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tabăra de fotografie „PRIMĂVARA LA CONAC”

Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu”, Fotoclubul “Floarea de Colţ” Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu Teatrul Municipal „Ariel” Rm. Vâlcea, organizează în perioada 31 mai-2 iunie 2019, tabăra de fotografie „PRIMĂVARA LA CONAC” . Deschiderea taberei va avea loc vineri, 31 mai 2019, ora 12,00 la sediul instituției din comuna Nicolae Bălcescu. Atelierul de lucru va reuni fotografi din județ, din țară și din străinătate, mulți dintre ei premiaţi la saloanele naționale și internaţionale de fotografie.

Pe parcursul a trei zile artiștii fotografi vor “scrie cu lumină” (phōs = lumină + graphis = a scrie) despre oameni, locuri și obiecte frumoase aflate în interiorul şi împrejurimile Conacul Bălceştilor, punând astfel în valoare patrimoniul cultural material din cadrul ansamblului muzeal „Nicolae Bălcescu” şi implicit de pe Valea Topologului.

Închiderea taberei va avea loc duminică la ora 16, rodul muncii artiștiilor fotografi va putea fi vizionat ulterior, în cadrul unor expoziții de fotografie itinerante devenite deja tradiționale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica