joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elev al Colegiului Militar Craiova, dispărut in apele mării

Update/ Trupul neinsufletit al elevului a fost gasit, joi. O femeie l-a observat plutind pe apa, in zona Navodari, la 10 kilometri de locul in care s-a inecat. A sunat la 112, iar echipajele ISU l-au adus la mal.

________

Un elev al Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova a dispărut în apele mării, la Mamaia. Băiatul, de 16 ani, este din Șovarna, Mehedinți. Salvamarii încearcă să îl găsească, însă curenții sunt foarte puternici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Băiatul ar fi intrat în apă cu doi prieteni. S-au avântat spre capătul digului, iar la un moment dat elevul a fost tras de curenți sub apă. Profesorul care îi însoțea și încă o persoană au încercat să îl salveze. L-ar fi prins de mână, însa curenții puternici l-au tras înapoi în apă.

Elevul se afla de duminică în Constanța, el participând la Școala de Vară a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“.

„Mitroi Iosif-Corneliu, elev al Colegiului Militar Național „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut, marți, 28 mai, în jurul orei 16.00, pe o plajă din stațiunea Mamaia, județul Constanța.

Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Școala de vară” organizată de Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanța, și se afla în timpul liber alături de colegii săi și profesorul însoțitor.

Conform procedurilor a fost anunțat Servicul de Urgență – 112, la fața locului sosind scafandrii aparținând ISU Constanța. În acest moment se desfășoară operațiunile de căutare și salvare ale elevului craiovean.

La nivelul colegiului a fost constituită o comisie condusă de locțiitorul comandantului pentru a stabili cauzele producerii acestui incident.

Conducerea MApN este informată în permanență despre rezultatele procedurilor de căutare și salvare ale elevului.” – informeaza Ministerul Apararii

Articolul precedent
Articolul următor

Politica