vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii Târgu Jiu, aproape retrogradată de FIFA

Gorjenii vor fi depunctați, din cauza datoriilor către doi jucători. 9 puncte li se vor retrage pandurilor la solicitarea FIFA, ceea ce poate duce la retrogradarea echipei în Liga a treia. Pandurii are acum 41 de puncte și e pe locul 15 din 20 de echipe. După depunctare, va avea 32 și va pica pe 18, sub Aerostar Bacău, care, cu 35 de puncte, mai are șanse să se salveze, din punct de vedere matematic.
Pandurii Târgu Jiu încă spera la salvarea de la retrogradare, însă speranțele lor pot fi năruite de decizia FIFA. Gorjenii mai au de jucat cu ASU Poli Timișoara și cu U Cluj. Cei doi fotbaliști care au depus memorii împotriva Pandurilor sunt Gordan Bunoza și Nikola Vasiljevic. Clubul mai are termen până pe 30 să facă dovada plății. În caz contrar, echipa poate ajunge în Liga 3.
„Vorbim de doi jucători, Bunoza şi Vasilijevic, în urma cumulării unor datorii către aceşti jucători, FIFA ne-a solicitat depunctarea clubului Pandurii cu 9 puncte. Decizia Comitetului Executiv a fost să punem în aplicare această decizie începând cu 30 mai, astfel încât clubul Pandurii primeşte termen de graţie din partea Comitetului Executiv ca, până pe 30 mai, să poată să ne aducă informaţii noi dacă s-au plătit aceste datorii către jucători sau nu. Iar dacă situaţia rămâne aceeaşi ca până astăzi, atunci bineînţeles că Pandurii va fi depunctată”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Politica