sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Destrămare sau revenire pentru SCM Craiova

Echipa de handbal feminin a Craiovei a ratat toate obiectivele în acest sezon de Liga florilor. Oltencele au ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, apoi și grupele Cupei EHF, au fost eliminate din Cupa României și au încheiat campionatul pe locul 6, loc ce nu le permite participarea în cupele europene anul viitor. După ce vara trecută trupa din Bănie a pierdut nucleul echipei, în acest an, pauza competiținală poate fi la fel de rea sau una productivă.
Craiova s-a despărțit deja de o jucătoare. Andreea Ianăși a jucat ultimul meci pentru formația olteană și își va continua cariera la Podravka Koprivnica. Conducerea Sport Club Municipal a premiat-o pe handbalistă pentru întreaga activitate pe care a avut-o timp de opt ani în tricoul alb-albastru.
„Ianăşi a ales, cu acceptul nostru, să meargă pe un alt drum, să încerce un alt proiect. Este o jucătoare pe care eu am adus-o la nici 18 ani, a evoluat la Craiova, s-a maturizat aici, în acest sezon cred că a jucat cel mai mult şi a dovedit faptul că nu am greşit atunci când am recrutat-o. Este deja la al 8-lea sezon la această echipă şi vreau să-i mulţumesc pentru tot ce a făcut la acest club şi să-i urez succes. Are mereu ușa deschisă”, a spus Bogdan Burcea, antrenorul Craiovei.
Tot Bogdan Burcea a anunțat că SCM va solicita un wild-card pentru cupele europene, fapt ce-i duce pe suporteri cu gândul că echipa se va întări în această vară. Revenirile lui Țicu și Zamfir nu vor fi îndeajuns pentru ca fosta câștigătoare a Cupei EHF să facă, din nou, o figură de excepție în Europa.

Politica