joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătălia pentru podium, decisă de autogolul lui Mihăilă! Papură are alt vinovat!

Nu mai e o știre că CSU Craiova a pierdut cu Viitorul, dat fiind că se întâmplă a patra oară la rând în această primăvară.

 

CSU Craiova termină stagiunea conectată la aparate. Trei înfrângeri în ultimele trei meciuri au produs elevii lui Corneliu Papură. Pe Oblemenco cu rivala FCSB (0-2), incapabili să egaleze la CFR (0-1), chiar dacă ardelenii au deschis drumul spre propria poartă, iar sâmbătă cu Viitorul (1-2). De altfel, eșecurile cu Viitorul au devenit obișnuință, oltenii dezvoltând un veritabil complex în fața lui Hagi în această primăvară. Este a patra înfrângere consecutivă din această primăvară: două în cupă, două în play-off. În vreo 3 jocuri scenariul a fost același: oltenii deschid scorul, constănțenii le dau cu terenul în cap după.

Așa au stat lucrurile și sâmbătă. Ivan Martic a deschis scorul în prima repriză. După pauză, Mihăilă a trimis imparabil în plasa lui Pigliacelli, bilanțul golurilor în Liga 1 fiind acum 1-1. În prelungiri, Drăguș a marcat pentru toate punctele, pe contra-atac. Între timp, Tiago Ferreira fusese eliminat pentru o talpă aplicată portarului. Așadar, o nouă dezamăgire pentru suporterii craioveni și în acest week-end. CSU încheie pe locul 4 campionatul, fiind devansată pe turnantă și de Viitorul. Echipa lui Papură se agață de o ultimă șansă de a merge în preliminariile Europa League: câștigarea Cupei de Viitorul lui Hagi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După meci, Papură a pus tunurile pe Tiago Ferreira, pentru intrarea asupra portarului advers: „La un asemenea meci, să faci un asemenea gest. Dacă rămâneam 11 la 11, aveam șansa să câștigăm. Adversarul nu s-a apropiat de poartă cât timp am ținut un ritm bun. Nu este indicat să vorbesc cu jucătorii acum, toți avem nervii întinși la maximum. Vom analiza ce a făcut Tiago Ferreira. Nu am reușit să menținem ritmul din prima repriză, asta a fost cauza eșecului”.

Apoi, tehnicianul a completat: „Atât s-a putut în acest sezon. A fost și neșansă, accidentarea lui Koljic, golgheterul echipei. Au fost chiar foarte multe accidentări pe final. Toate au mers împotriva noastră. Vom vedea dacă rămân. Cu siguranță voi ține cu Viitorul în finala Cupei”.

 

Politica