vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un tânăr mătură zilnic pista de biciclete ce leagă România de Serbia

Mătură zilnic pista de biciclete ce leagă România de Serbia și nu are de gând să se oprească. Sătul să investească în reparaţiile bicicletei, un tânăr din Timișoara vrea să curețe complet traseul unic în țară. Pista, construită pe un dig, e plină de pietricele care ar putea accidenta pe cineva. Oficial, obligaţia de întreţinere a pistei revine Apelor Române, care primeşte şi bani pentru asta, scrie digi24.ro

Radu Rădoi e inginer și ciclist pasionat. Are un vehicul performant cu care parcurge zilnic peste 50 de kilometri. Tânărul spune că singurul loc în care se poate bucura în siguranță de pedalare este pista care leagă Timișoara de Serbia. Traseul este, însă, plin de pietricele.

La o viteză mai mare, un derapaj ar putea avea urmări grave, astfel că tânărul a luat atitudine. Înarmat cu o mătură, Radu curăţă zilnic pista de criblură.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pista de biciclete care leagă România de Serbia măsoară 37 de kilometri şi este cea mai lungă din ţara noastră. Realizarea ei a costat 2 milioane de euro, din fonduri europene, iar în ultimii 5 ani a fost întreţinută de Apele Române contra unui contract de 150.000 de lei anual.

Politica