joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primar dat afară din ALDE, după ce şi-a declarat susţinerea pentru PSD

Primarul comunei doljene Cristian Tuţă a fost dat afară din ALDE, după ce acesta şi-a declarat susţinerea faţă de PSD. Decizia a fost luată în biroul politic teritorial al ALDE Dolj, cu unanimitate de votui.

Biroul Politic Teritorialal ALDE Dolj a decis în unanimitate excluderea din partid a domnului Cristian Tuță, primarul comunei Bucovat, cel care s-a hotărât  cu câteva luni în urmă să fie alături de PSD Dolj.

I-am dat fostului nostru coleg Cristian Tuță, prin votul Biroului Politic Teritorial al ALDE Dolj, toată libertatea de a fi pesedist cu acte în regulă. Vrem să-i dăm posibilitatea domnului Tuță de a fi pe deplin devotat PSD dacă așa a ales. Noi cei din ALDE rămânem liberali convinși. Dacă dânsul, ales primar pe listele ALDE, a descoperit brusc că e de stânga este opțiunea sa. Îi dorim succes”, a declarat liderul ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ALDE Dolj are în prezent o rețea de organizații consolidate în toate cele 111 localități ale județului Dolj fiind deschisă tuturor celor care împărtășesc valorile liberalismului modern, principiile apărării drepturilor și libertăților cetățenilor, au menţionat reprezentanţii partidului.

ALDE Dolj și-a crescut puternic potențialul politic și electoral în ultimii doi ani.Sperăm într-un rezultat cu două cifre la nivelul județului, pe 26 mai.De pe o asemenea baza vom putea obține anul viitor prin votul doljenilor un portofoliu  extins de primari, consilieri locali, consilieri județeni care să ne acrediteze ca una din forțele politice principale ale Doljului”, a mai afirmat Ion Cupă.

ALDE Dolj consideră că legislația trebuie clarificată astfel incât să fie reglementată mai clar situația primarilor care în timpul mandatului se orientează către o altă formațiune politică, explicit sau mascat, mai spun reprezentanţii partidului, într-un comunicat de presă.

Politica