joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenii au șansa să relanseze lupta pentru finala LNBM

Echipa de baschet, SCM U Craiova, are ocazia să relanseze lupta pentru finala Ligii Naționale de Baschet Masculin. Oltenii primesc vizita celor de la CSU Sibiu, astăzi, de la ora 17:15, iar meciul este crucial pentru trupa din Bănie.
Elevii lui Todorov au pierdut cele două dueluri disputate la Sibiu și, dacă vor să mai dispună de o șansă pentru finală, trebuie să câștige meciul de astăzi. Doar cu o victorie, Craiova poate să intre în meciul 4, altfel, CSU Sibiu va decide confruntarea din semifinală în minimum de meciuri.
Chiar dacă vor pierde, craiovenii pot fi mulțumiți cu parcursul pe care l-au avut până acum în LNBM. Alb-albaștrii au înregistrat rezultate extraordinare, cu o echipă încropită din mers și cu un joc plin de entuziasm, un entuziasm dobândit odată cu victoriile din startul campionatului. Nimeni nu se aștepta la un drum atât de bun al oltenilor, dar aceștia au depășit toate așteptările. Oficialii clubului garantează că o bună parte a jucătorilor ce au confirmat în acest an competițional vor continua și din sezonul viitor. Aspectele pozitive în ceea ce privește viitorul echipei nu se opresc aici. Deja se caută jucători pentru a întări lotul și pentru a face o figură frumoasă și în ediția 2019/2020. Va fi o luptă din ce în ce mai grea pentru SCM U, pentru că și adversarele vor muta pe piața transferuilor.
Programul semifinalei:
Meciul 3: astăzi, ora 17:15: SCM „U” CRAIOVA – CSU SIBIU.
Meciul 4 (dacă va fi cazul): duminică, 19.05.2019, ora 16:45: SCM „U” Craiova – CSU Sibiu.
Meciul 5 (dacă va fi cazul), la Sibiu: miercuri, 22.05.2019: CSU Sibiu – SCM „U” Craiova.

Politica