vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Bărbat încătușat în urma unei sesizări a primarului Stăncioiu

Un localnic din Jiana, județul Mehedinți a fost încătușat după ce primarul comunei Stelian Stăncioiu l-a reclamat la poliție. Nefericitul care a primit cătușe la foc automat ,,s-a pus” cu cine nu trebuia. Căci primarul Stelian Stăncioiu este om greu în județ, mai précis mahăr în PSD Mehedinți căci ocupă de mult timp o funcție de vicepreședinte al organizației județene. În plus edilul-șef are multe relații de amiciție în poliție cum ar fi de exemplu influentul chestor în rezervă Doru Dumitrescu, consilier județean PSD și șeful ATOP Mehedinți sau de exemplu comisarul șef Robert Țogoe, ,,nababul” de la șefia mascaților din cadrul IPJ Mehedinți, care este fotbalist –vedetă la clubul de fotbal comunal unde Stelian Stăncioiu este primar.

Potrivit IPJ Mehedinți, la data de 14 mai a.c., în jurul orei 18.00, un bărbat de 52 de ani, din comuna Jiana, județul Mehedinți, a sesizat prin plângere scrisă polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare despre faptul că, în seara zilei de 13 mai a.c., în jurul orei 17.00, un bărbat de 40 ani, din aceeași localitate, aflat în stare de ebrietate, i-a distrus porțile de acces în locuință cu ajutorul unui obiect contondent și a pătruns fără drept în curtea imobilului, amenințându-l. La faţa locului s-au deplasat polițiștii secției, care au efectuat cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările care au determinat gestul bărbatului. De asemenea, din verificări, polițiștii au stabilit că același bărbat, în timp ce se afla pe ulița satului Dănceu, comuna Jiana, jud. Mehedinți, a amenințat alte două persoane de 61 și 67 ani, din aceeași localitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoana în cauză a fost reținută 24 de ore, în baza unei ordonanțe de reținere, iar în data de 16 mai a.c., urma să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunerea corespunzătoare. Surse demne de încredere ne-au spus că fapta omului ,,este mult umflată cu pompa” și nu necesită arestare preventivă și că primarul din Jiana , Stelian Stăncioiu, nu este nici el vreun ,,îngeraș” sau vreo ,,ușă de biserică”.

Politica