vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Accident rutier produs de o tânără beată

În data de 14.05.2019, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 16:50, pe centura ocolitoare a municipiului s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, iar din cercetările efectuate au stabilit că o tânără de 26 de ani, din Republica Moldova, a condus un autoturism pe centura ocolitoare a municipiului, din direcția Orșova către Șimian, iar la kilometrul 8 + 760 metri, aflandu-se sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit parapetul metalic de pe partea stângă a direcției sale de deplasare, acroșând o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus, de către un bărbat de 42 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, aceasta fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Drobeta Turnu Severin în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorii auto posedă permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest, în cazul tinerei vinovată de producerea accidentului, a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană ce se află sub influența băuturilor alcoolice, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica