joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zilele Municipiului Târgu Jiu

Municipiul Târgu Jiu va îmbrăca straie de sărbătoare în perioada 20-26 mai. Primarul Marcel Romanescu promite evenimente pentru toţi târgujienii.

 

Vă invit să participăm împreună la cel mai așteptat moment al acestei primăveri – Zilele Municipiului Târgu Jiu. Este, de fapt, un complex de evenimente pe care le-am pregătit în așa fel încât să satisfacă toate gusturile. Anul acesta mi-am propus ca, pe lângă elementele îndrăgite de târgujieni în anii precedenți, să venim cu multe noutăți-surpriză. Am acordat o atenție deosebită tinerilor din municipiu. Ne-au adus atât de multe rezultate extraordinare la concursuri școlare și sportive, încât meritau ceva spectaculos. Pentru prima dată vom avea Balul Absolvenților și Balul Liceelor, dar și un concert pe care foarte mulți și-l doreau – trupa The Motans. De altfel, vom avea foarte multe concerte de muzică din toate genurile, totul culminând cu spectacolul celor de la Holograf.

Iubitorii de teatru vor fi răsfățați cu piese de excepție, atent pregătite de actorii Teatrului Dramatic Elvira Godeanu”, a menţionat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit acestuia, vor fi spectacole omagiale, expoziții, lansări de carte, festivaluri.

Politica