Nuno Rocha și Meza Colli, în capul listei de plecări!

Nuno Rocha și Meza Colli,  în capul listei de plecări!

Cei doi jucători nu vor mai continua în alb-albastrul Craiovei în sezonul viitor.

Mitriță de picior stâng” și Nuno Rocha nu au confirmat așteptările conducerii clubului oltean, care va încerca în săptămânile ce urmează să se debaraseze de ei. Chiar dacă urmează un meci capital pentru ultimul obiectiv care mai stă în picioare – calificarea în fazele preliminarii ale Europa League, cei doi jucători au fost făcuți pachet și trimiși să se antreneze cu echipa a doua.

Meza Colli a fost adus cu surle și trâmbițe în Bănie și prezentat drept „Mitriță de picior stâng”, dar aparițiile sale la formația olteană au fost episodice. Jucătorul a stat mai mult accidentat, iar când a intrat nu a impresionat. În 17 jocuri nu a dat măcar un gol.

De partea cealaltă, Rocha, adus gratis de la Tosno, nu a rupt gura târgului. A marcat 2 goluri în 16 meciuri și în plus a intrat în conflict cu suporterii, imediat după partida cu Astra, din ultima rundă a sezonului regulat. Pavel Badea, unul dintre artizanii proiectului fotbalistic actual din Bănie, a anunțat cu vreo două săptămâni în urmă că capverdianul a ajuns indezirabil și va pleca de la echipă.