vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Spitalul CFR a primit bani de la primăria Severin

Secția de Fizioterapie a Spitalului CFR, unul dintre cele mai solicitate unități spitalicești din județul Mehedinți, va fi dotată cu aparatură nouă, ca urmare a unei finanțări primite de la Consiliul local al Municipiului Drobeta Turnu Severin. Consilierii locali au votat în unanimitate alocarea sumei de 120.000 de lei Spitalului CFR, în baza unui proiect propus de viceprimarul Daniel Cîrjan. Banii au ajuns în conturile Spitalului și în cel mai scurt timp va fi achiziționată aparatura. Aparatele folosite intens în acest moment la Fizioterapie au o vechime de peste 10 ani.

Am solicitat Consiliului Local Severin o sumă rezonabilă de 120.000 de lei pentru reânoirea bazei de tratament de fizioterapie. Avem o adresabilitate mare pe acest segment de servicii medicale, iar aparatura existentă este veche, are peste 10 ani”, a precizat doctorul Stela Firu, manager la Spitalul Căi Ferate din Severin.

Alături de consilierii municipali ai PNL am propus și susținut alocarea sumei de 120.000 de lei pentru modernizarea și dotarea bazei de tratament din cadrul Spitalului CFR, unul dintre cele mai moderne din țară. Este primul an în care Consiliul Local alocă sume de bani importante pentru sistemul de sănătate din Mehedinți”, a precizat viceprimarul Daniel Cîrjan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu este prima alocare de fonduri pentru spitalele de pe raza municipiului. Și primarul Marius Screciu a venit cu o inițiativă asemănătoare în cazul Spitalului Județean de Urgență din Severin.

Politica