joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Inundaţii în Craiova şi Târgu Jiu

Mai mulţi craioveni au semnalat faptul că, în urma ploii, la intrarea în oraş, dinspre Filiaşi, carosabilul a fost inundat. La fel şi strada Fermierului (foto).

În municipiul Craiova, str. Fermierului, s-a primit un apel de la nr. 4 și 305, că au apa în curte. La faţa locului a fost trimis un echipaj de pompieri de la Detaşamentul 1 Pompieri pentru a evalua situația și a interveni dacă situația o impune. Ajunși la faţa locului au constatat ca este vorba de apa regulată din canalizare, în curtea cetățenilor, situația de la faţa locului fiind rezolvata prin verificarea stației de pompare și suplimentarea puterii stației de pompare cu vidanje de la Compania de Apă”, a precizat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt ISU Dolj.

În Târgu Jiu, chiar Primăria a anunţat, pe facebook, fapul că „în urma precipitațiilor abundente căzute într-un timp foarte scurt, canalizarea în municipiul Târgu Jiu a cedat din nou, mai multe străzi fiind inundate. Alte zone, în care nu există canalizare (strada Mărgăritarului), au fost și ele afectate. În acest moment se intervine pentru a se limita efectele inundațiilor, dar se așteaptă și intervenția APAREGIO, operatorul local de apă și canal”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Municipalitatea a folosit momentul pentru a critica APAREGIO.

Primăria Municipiului Târgu Jiu își menține punctul de vedere și va ataca orice încercare de mărire a tarifelor la apă și canalizare și se așteaptă ca APAREGIO să deblocheze investițiile promise în municipiu. Societatea nu a intervenit niciodată cu promptitudine la Târgu Jiu, cu toate că cele mai consistente venituri provin din municipiul nostru. Mulțumim cetățenilor pentru că au dat dovadă de înțelegere în această problemă. De asemenea, mulțumim Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj care a intervenit prompt de fiecare dată, dovedind un profesionalism exemplar”, au mai scris reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu.

Sursa foto: facebook (Adrian Nicuşor)

Politica