vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU a coborât pe 4! Calcule pentru Europa!

După succesul Viitorului cu Astra, oltenii își văd amenințat obiectivul.

Conducătorul suprem al craiovenilor a schimbat obiectivul clubului din trei în trei runde, în funcție de situația din competiții. Rând pe rând, oltenii s-au bătut pentru realizarea eventului, apoi pentru titlu, apoi pentru locul 2 și în final pentru podium. În funcție de modul în care obiectivele le scăpau printre degete.
Ieșită din Cupă, după ce a fost bătută și-n culcare și-n sculare de Viitorul, și picată pe 4, după succesul lui Hagi contra Astrei de luni seară, CSU se vede înaintea ultimei etape cu obiectivele aproape compromise. Mai stă în picioare doar calificarea în fazele preliminare din Europa League.
Oltenii au două variante pentru atingerea acestui deziderat. Direct: adică înving în ultima etapă Viitorul, termină pe locul 3 și merg în cea de-a doua competiție continentală. Și indirect: încheie la egalitate ori pierd cu Viitorul, termină pe locul 4, dar Viitorul ia Cupa. Așadar, singurul scenariu care ar duce la pierderea participării în preliminariile continentale este: X2 cu Viitorul acasă și Astra câștigă Cupa României.

Politica