joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Neputință Maximă! Oltenii, incapabili să marcheze!

Craiovenii au ratat din toate pozițiile golul egalizator și tremură pentru locul 3 din campionat.

Niciodată, în acest sezon, apărarea lui Dan Petrescu nu a fost mai vulnerabilă ca în ultimele minute ale meciului cu CSU Craiova. Doar că oltenii, inclusiv din situație 3 contra 1, nu au prins cadrul porții adverse. Au pierdut cu 1-0, în ciuda eforturilor depuse de toată lumea să dea gol, și abordează cu spaima ratării obiectivului ultima rundă din play-off.
Cu un lot subține, din cauza vânzărilor, accidentărilor și suspendărilor, CSU Craiova mergea la Cluj pentru un punct, vital în privința ultimului obiectiv fixat de conducător: participarea în Europa. „Să fie omenie!”, au cerut și suporterii olteni prezenți în Gruia. Mai puțin omenos a fost Hațegan, care le-a scos mingea din ațe clujenilor, pentru un fault în atac la Boli. Dar, la următoarea fază, a dat penalty, după o împingere a lui Kelic. CFR Cluj, echipă mare, nu rotește toată echipa în jurul punctului cu var, ci are executant: Culio, care a transformat sec.
În startul părții secunde, iar minge în ațe, iar scoasă de brigadă, pentru ofsaid la Omrani. Fortes, introdus pe parcurs, oferă specialitatea casei: ratare uriașă din 6 metri. În finalul jocului, defensiva gazdelor lasă garda jos. Urmează o serie de ocazii monumentale ale oltenilor. Din toate pozițiile, însă mingea nu prinde poarta. Se încheie 1-0, iar CFR Cluj e campioana României.
De partea cealaltă, CSU vrea să evite singurul scenariu groaznic, ce o scoate din Europa. Adică: victorie Viitorul cu Astra, X2 în CSU Craiova – Viitorul pe Oblemenco și Astra ia Cupa.

Politica