joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Foto-Video/Retro party în Bănie

Craiovenii s-au distrat, sâmbătă seara, pe ritmurile anilor ’90. În plus, au avut ocazia să asculte live câteva trupe în vogă la acea vreme şi a căror muzică şi astăzi trezeşte emoţii. Vorbim despre No Mercy, Rednex, Mr. President, Captain Hollywood Project şi Brooklyn Bounce DJ.

Craiovenii au fost introduşi în atmosferă de DJ Alex şi MC Tom. A urmat apoi No Mercy care a adus la Craiova „Where do you go”, „My Promise”, „Kiss You All Over” și „Please Don’t Go”.

Mr. President, unul dintre cele mai mari grupuri eurodance ale anilor `90 i-a încântat pe craioveni, între altele, cu megahit-ul ce a cucerit întreg mapamondul – „Coco Jambo”, iar Captain Hollywood Project, cunoscuți pentru hit-urile „More and more”, „Find Another Way”, „Impossible” și „Only with you” au încins atmosfera la We Love Retro Craiova. Brooklyn Bounce DJ, doi producători germani de muzică trance, au fost şi ei între cei care au recreat atmosfera anilor ’90. Artiştii au spus că s-au simţit bine, în Bănie, publicul fiind la înălţime.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu a lipsit Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesele „Cotton Eye Joe”, „Wish you were here”, „Hold Me for a While” și „The Chase”. Ei au făcut show, în stilul caracteristic.

„Ne bucurăm că după atâţia ani încă suntem doriţi şi că oamenii încă sărbătoresc cu noi. A fost minunat să fim aici, în România, să cântăm pentru voi. (…) Mulţimea a fost foarte gălăgioasă. Anul acesta este cea de-a 25-a aniversare a Cotton Eye Joe”, au spus cei de la Rednex.

Ei au adus pe scenă şi o păpuşă gonflabilă, afirmând că este: „O formă de artă, o personificare a tuturor fostelor femei din vieţile noastre”.

Solistul trupei No Mercy, Marty Cintron, a mărturisit că muzica lor nu ar fi rezistat fără fani, mulţumindu-le acestora. De altfel, solistul trupei a declarat în repetate rânduri că iubește România. În ceea ce îi priveşte pe foştii săi colegi, el a afirmat: „Cu restul băieţilor din trupă ţin legătura permanent şi ne gândim la o reuniune”.

În ansamblu, petrecerea de la Polivalentă nu a fost un simplu concert, „ci o experiență cu adevărat RETRO” aşa cum, de altfel, directorul festivalului, Iancu Șerbănescu, a promis.

Politica