vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru: „Deteriorați Liga 1!” Moraru: „V-a rugat domnul Papură să programăm meciurile mai devreme, că el se culcă la 10?”

După meciul de pe Oblemenco, încheiat cu înfrângerea CSU, a urmat altul la fel de spectaculos, în platorul Digi: Rotaru versus Moraru!

Patronul formației oltene, Mihai Rotaru, și-a făcut deja un obicei, ca după fiecare meci, să intre prin telefon la Digi, pe model patentat Gigi. A spus că s-a bucurat de fotbalul oferit de echipa sa și FCSB și a făcut anunțul că se va lupta la titlu. Din sezonul de vine.
„Toți suntem triști pentru rezultat, dar ne-am bucurat de fotbal. Au fost două echipe care s-au bătut, și-au dorit. Craiova s-a bătut, din păcate nu a fost să fie. Cred cu toată sinceritatea că la anul vom lua campionatul. Vrem să construim o echipă care să ia campionatul. Noi credem că au fost lucruri bune, că am făcut și greșeli. Dar ne bucură că am produs fotbal. Cele mai bune meciuri ale campionatului au fost Craiova – Viitorul, Craiova – FCSB. Deci au avut un numitor comun: Craiova. Noi am pierdut campionatul în meciurile cu Chiajna, Hermannstadt, Sepsi. Noi vrem să facem o echipă mai puternică, nu știm încă dacă vom lua din Portugalia, ori din campionatul intern. Ne vom întări, deja avem niște ținte. Facem tot posibilul ca an de an să fim mai puternici”, a spus patronul oltenilor.
Rotaru a anunțat apoi că Papură va rămâne antrenor și din vară, dar până la urmă a anunțat el că nu s-a gândit nici măcar o secundă să-l schimbe pe Mangia, iar la o săptămână l-a dat afară. „Înainte de a-l aduce pe Costel Enache, Dani Coman m-a întrebat dacă știu vreun antrenor care poate face o echipă competitivă. Întrebați-l pe Dani Coman care a fost antrenorul pe care i l-am propus atunci. Pe Corneliu Papură l-am propus. Din punctul nostru de vedere, Universitatea are antrenor pentru încă un an. Corneliu Papură e primul antrenor crescut de Universitatea Craiova. Nu știm dacă va reuși, dar e primul antrenor crescut de noi”, a explicat Rotaru.
Totul a degenerat când Rotaru a acuzat televiziunile că-i îndepărtează plătitorii de pe stadion. Iată o secvență din dialogul Rotaru – Moraru:
Mihai Rotaru: Dacă nu aveați drepturile TV, nu discutați acum cu mine!
Vali Moraru: Vă reamintesc că dumneavoastră ați sunat. Nu mai zic că ați vrut să ne sugerați și vreo două întrebări!”
Mihai Rotaru: Deteriorați produsul Liga 1, programând meciurile luni, la ora 21, la minus 7 grade. Astfel de programări gonesc suporterii de la stadion.
Vali Moraru: V-a rugat domnul Papură să programăm meciurile mai devreme, că el se culcă la 10?
Mihai Rotaru: Asta e întrebarea dumneavoastră?
Vali Moraru: Păi la cum vorbiți, da, asta e întrebarea mea
Mihai Rotaru: Eu reprezint 7% din fotbalul românesc!
Vali Moraru: Stați, că fotbalul românesc înseamnă și Universitatea Cluj. Înseamnă și Liga 2.
Mihai Rotaru: Eu reprezint 7%, nu 100%
Vali Moraru: La ce vă referiți?
Mihai Rotaru: Păi 100 împărțit la 14 cât vă dă?
Vali Moraru: Nu înțelegeți că și cluburile din Liga 2 înseamnă fotbalul românesc? Nu mă trageți pe mine de urechi. Domnule Rotaru, sunteți 7% din Liga 1, vorbiți cu Liga când se vând drepturile și vedeți dacă puteți să schimbați orele.
Mihai Rotaru: Suntem 7,2% din fotbalul românesc.
Vali Moraru: Nu înțelegeți românește? Fotbalul românesc nu e doar Liga 1! E în regulă. O seară bună. Felicitări pentru aducerea lui Sorin Cârțu. Avem și noi cu cine să vorbim”

Politica