marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

13 persoane, rănite în 8 accidente rutiere

13 persoane au fost rănite în opt accidente rutiere produse la sfârşitul săptămânii trecute. Cele 13 victime au fost transportate la spital, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi.

Pompierii mehedinţeni au intervenit pentru salvarea victimelor şi asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la opt accidente rutiere, în care au fost rănite 13 persoane, acestea fiind transportate la spital, după ce au primit ajutor medical de urgenţă de la echipajele medicale SMURD şi SAJ.

Patru dintre aceste accidente rutiere au avut loc pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, alte două în localitatea Şimian şi câte unul în localităţile Malovăţ şi Ghelmegioaia”, conform ISU Mehedinţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii inspectoratului mai menţionează că paramedicii SMURD au acordat asistenţă medicală unui număr de 40 de persoane, 32 dintre acestea fiind transportate la spital, iar pompierii au avut de luptat şi cu flăcările.

Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit şi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale, în satul Arvăteşti, comuna Prunişor. Pompierii au lichidat incendiul care a cuprins adăpostul de animale, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe circa 300 mp, nefiind înregistrate victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea din culpă a condiţiilor pentru a genera incendiul”, conform ISU Mehedinţi.

Politica