vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Târgul Ofertelor Educaționale, la Centrul Multifuncțional

Ca în fiecare an, Inspectoratul Școlar Județean Dolj organizează, miercuri, 8 mai 2019, la Centrul Multifuncțional Craiova, Târgul Ofertelor Educaționale pentru orientarea școlară a elevilor claselor a VIII-a.

În cadrul acestui eveniment, 43 unități de învățământ liceal și 3 unități de învățământ profesional și tehnic din județul Dolj își vor prezenta oferta educațională, pentru anul scolar 2019-2020.

Toți cei interesați, în special elevii claselor a VIII-a din mediul urban și rural, alături de părinți și cadre didactice, pot vizita Târgul Ofertelor Educaționale, în intervalul orar 9.00-18.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deschiderea oficială va avea loc la ora 10.00, în prezența reprezentanților inspectoratului școlar și a autorităților locale.

De semenea, în data de 10.05.2019, în intervalul orar 10.00-15.00, ISJ Dolj împreună cu C.J.R.A.E. Dolj organizează Caravana Târgului Ofertelor Educationale, în următoarele centre:

Liceul Tehnologic „Dimitrie Filișanu” Filiași
Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Băilești
Liceul Tehnologic „Horia Vintilă” Segarcea
Liceul Teoretic Bechet
Liceul Teoretic „C-tin Brâncoveanu” Dăbuleni
Liceul Teoretic „Independența” Calafat

Târgul Ofertelor Educaționale își propune consilierea și îndrumarea tinerilor absolvenți în vederea alegerii liceului și profilului dorit.

Politica