miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Autoturism căutat pentru confiscare, găsit la Porţile de Fier

Un gorjean a rămas fără autoturism, la frontiera din Mehedinţi. În plus el este cercetat pentru tăinuire.

Maşina pe care el o conducea, un Mercedes Benz, înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, era căutat de autoritățile din Marea Britanie.

„În data de 30.04.2019, în jurul orei 09.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I pe sensul de ieșire din România, s-a prezentat cetățeanul român C.I., în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în judeţul Gorj, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie”, potrivit Poliţiei de Frontieră.

Gorjeanul a susţinut că nu ştia că autoturismul ar fi căutat de autorități.

„Autoturismul, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției până la finalizarea cercetărilor.

În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, mai adaugă Poliţia de Frontieră.

Politica