vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA… revine la Craiova!

Nu exista sezon de primavara fara evenimentul FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA, un mod de a vedea lumea ca pe un fenomen estetic. Royal Models Agency in parteneriat cu Electroputere Parc organizeaza pe 04 Mai 2019 cel mai prestigios eveniment de moda al primaverii, FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA, ajuns anul acesta la editia cu numarul XIV, in Electroputere Parc incepand cu ora 18:00.

Acest show este unic prin structura sa: in cadrul primei sectiuni, in urma unei preselectii nationale in mai multe orase din Romania se alege cate o concurenta care va participa in marea finala din 04 Mai 2019. Toate cele 12 concurente vor sosi in Craiova pe data de 1 Mai 2019 si vor avea parte de un beauty-camp de pregatire pentru marea finala. Editia din 2019 este speciala si pentru ca in juriul consacratului concurs de miss isi face simtita prezenta un personaj monden foarte cunoscut. Este vorba despre ADELA TECUCEANU, una dintre cele mai plăcute concurente de la ‘Bravo, ai stil!’. A doua sectiune a evenimentului intruneste, intr-un regal de moda, creatori de moda atat consacrati cat si debutanti, dar si unul international.

Anul 2019 vine cu noi tendinte revolutionare pe scena festivalului de moda din Cetatea Baniei, etalate de cel mai bun designer roman de avangarda, si anume GEORGE HOJBOTA ce va prezenta o poveste despre atractie, feminitate si sex-appeal. „Passione”- o colectie in tonuri de negru adanc, volumetrii si gulere supradimensionate, masti si accesorii – simboluri ale puterii primare, plasa si texturi transparente – semne incontestabile ale seductiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

In centrul brandului AMOS MIDAS se afla femeia contemporana, ”Toate piesele vestimentare create de mine au un substrat artistic și unul filosofic, dorința mea este de a uni aceste doua izvoare ce genereaza creatie infinita si de a le indrepta in directia designului vestimentar !” – AMOS MIDAS.

Endless Summer 2019, colectia designerului GABBI WHITE, contine numeroase piese extrem de versatile, multe dintre acestea fiind un hibrid, putand fi purtate ca si costum de baie, dar si combinate cu tinute de vara, acestea completand perfect o tinuta atunci cand vrei sa iesi la o cafea aromata pe o terasa in briza marii sau chiar seara, in club.

Geanina Bosun este numele din spatele brand-ului GAL’A COUTURE si va incanta privirile spectatorilor prin colectia Miresme, care este inspirata de aparitia timida a florilor de primavara intr-o paleta de culori prafuite si devenind lirica, ea povesteste frumusetea naturii in diferitele sale ipostaze.

Night Code este colectia designerului DORYA ce infatiseaza linii feminine, croiala impecabila, complexitatea designului si a printului, a atentiei deosebite in alegerea materialelor, permit expresia totala a corpului feminin, toate avand amprenta romantismului si al stilului clasic-chic, dar totodata avand aerul modern al femeii puternice.

In cadrul evenimentului ADINA CONSTANTINESCU va prezenta o colectie destinata in principal mireselor. Colectia “Aria d’Amore”este inspirata din povestea de iubire ce leaga o viitoare familie si completeaza intr-o maniera memorabila cea mai importanta zi a viitoarei mirese.

URBAN KIDS este un concept de spectacol fashion inedit si educativ, care aduce la scena an de an, colectii autentice prezentate de copii. Colectia de anul acesta,”Cuba”, se reduce la un mix de culori, modele si forme, combinatii hispanico-africane cu influente latino-americane. Ne vom bucura de muzica traditionala, si vom salta pe ritmuri cubaneze, ajutati de portul specific.

ASKA, este un brand de pret-a-porter pentru toate femeile din Paris si nu numai. Aska sau Joanna Błazejowska, fondatorul brandului ASKA, dezvolta un act artistic prin fiecare tintua, precum o pazna de pictura pe care isi asterne ideile, proiectand pas cu pas modele vestimentare, cautand astfel perfectiunea si oferind lejeritate, comoditate, lux, stil si atitudine.

Machiajul evenimentului este asigurat de echipa MALU WILZ condusa de Manuela Aida Sandhof, iar partea de hair style este asigurata de echipa BES COSMETICS ROMANIA, ambele profesioniste recunoscute si apreciate, cu numeroase realizari in palmares.

Evenimentul isi va inchide portile in jurul orei 23:00 urmand apoi un after party in Club EVO pentru a serba asa cum se cuvine inca o editie a festivalului de moda de la Craiova.

Va invitam sa urmariti un regal de frumusete in care tendintele sezonului urmator sunt ridicate la nivelul de arta iar calitatea, taieturile fine si materialele atent alese devin ingrediente de nelipsit.

Politica