joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Mălaia, ţinutul cascadelor

Mălaia este ţinutul cascadelor, unde îngerii învaţă să zboare, alături de vulturi, pentru că aici curg, parcă, toate pâraiele de sus, dinspre munţii care despart Ţara Horezului de Ţara Lotrilor. Desenând cele mai frumoase chei, drumuri ascunse, poteci care urcă până la Strategica, scrie http://www.ramnicuvalceaweek.ro

Mălaia, strânsă ca un brâu, pe malul Lotrului ceresc, limpede precum sticla pisată, care întoarce soarele cu razele înapoi spre cer, aici, aşa cum am mai spus, Dumnezeu a ales să se odihnească în a 8 zi.

De la Peştera Laptelui, unde zeii s-au hrănit înainte de conduce lumea, la Cascada Scoruş, unde îngerii învaţă să zboare, sub privirile calde ale lui Dumnezeu, Malaia se termina departe, acolo unde ciobanii ardeleni, cu dor de casă, au întemeiat Săliştea. Este Podul cu Frasini, este Ciungetul, este locul unde Brătienii s-a prins în vraja muntelui şi au construit o fântână şi un aeroport, Mălaia este regina Văii Lotrului. Este Ţara celor 4 lacuri, un imperiu de frumos.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cascada Scoruş, Apa Spânzurată, Cascada Latoriţei,  Cheile Latoriţei, Lacul Brădişor, Lacul Mălaia, Zona Cascadelor din Cheile Latoriţei, Fântâna Brătienilor, Biserica de Lemn din Ciunget, Peştera Laptelui şi lista este lungă, un arhipeleag de patrimoniu turistic pentru cei care vor să vină la Mălaia.

Şi nu doar atât, primăria invită toţi cei care vor să contruiască şi să investească în turism să aleagă Mălaia.

Nu există ceva mai frumos în România. Asta este Mălaia, de departe cea mai frumoasă localitate a României, născută din ruperi de ape, din pânze care şerpuiesc pe munţi, din vâltoarea cerului, având cele mai sălbatice şi mai impresionante peisaje. Este un adevărat paradis al apelor, este locul de unde nu mai vrei vreodată să pleci sau unde vrei să revii mereu şi mereu.

România frumoasă şi-a pus blazon şi a construit una din fortificaţiile cereşti chiar aici, în Mălaia, unde turismul nu are egal.

Politica