vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Remontada oltenească! Papură în misiune aproape imposibilă!

Pentru a mai visa la un trofeu în acest sezon, CSU Craiova trebuie să întoarcă la Constanța rezultatul prost de pe Oblemenco.

Deținătoare a trofeului, CSU Craiova a fost învinsă acasă, pe Oblemenco, în prima manșă a semifinalelor Cupei României, de Viitorul Constanța, scor 2-1. Pentru a continua, oltenii trebuie să marcheze de cel puțin două ori în fieful lui Gică Hagi. Misiunea lui Papură și a elevilor săi este grea, dacă nu imposibilă. Viitorul trece printr-o formă fantastică: un singur eșec în ultimele 10 meciuri disputate în toate competițiile.
Totuși, oltenii sunt optimiști. Papură a zis: „Avem de remontat un rezultat. Acesta e scopul pentru care mergem la Constanța: să reușim să înscriem. Cu siguranță Viitorul e o echipă puternică, bine organizată. Vom face tot ce depinde de noi pentru a marca. Nu pot da procente, cred în noi că vom marca. Dacă marcăm și nu primit, atunci jocul va curge cum ne dorim”. Apoi l-a felicitat pe Hagi pentru strategia adoptată la clubul constănțean: „Viitorul e un exemplu de a reuși: își vinde cei mai buni jucători și e în play-off an de an. Ar trebui să învățăm toți din acest model. Cum reușesc să scoată jucători și să fie mereu în play-off”.
Antrenorul oltenilor se confruntă cu o grămadă de probleme de efectiv, în special defensive: „Acka, cu 5 minute înainte a simțit ceva pe coapsă și a cerut schimbare. Are ceva muscular. Iar Tiago e în recuperare, timp de două săptămâni, va pierde mult fizic. Sper să-l avem măcar la ultimul meci. Briceag e nerefăcut, nu a intrat deloc la antrenamente”.
Despre meciul retur din Cupă, Vali Mihăilă a spus: „Ne va aștepta un meci greu. Viitorul e bună acasă. Trebuie să mergem acolo cu încredere. Au fost rezultate și mai drastice, sper să iasă bine, să fim fericiți la finalul meciului”.
Partida Viitorul – CSU Craiova este programată joi, de la ora 19:30, pe stadionul construit de Hagi la Ovidiu.

Politica