sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţişti bătuţi de un incendiator

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Alimăneşti, comuna Izvoarele, a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a bătut doi poliţişti care au vrut să-l legitimeze.

Evenimentul s-a petrecut, duminică seara, în jurul orei 22.00. Bărbatul este bănuit că ar fi incendiat furajele unui vecin, tot duminică seara, focul fiind stins cu greu de pompieri.

În urma incendiului, au ars 25 de tone de furaje şi trei tone de floarea-soarelui. Poliţiştii l-au luat la întrebări pe bărbatul în vârstă de 45 de ani, însă acesta a devenit agresiv. Pe unul dintre agenţi l-a lovit în zona feţei, iar celuilalt i-a rupt uniforma.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Agresorul a fost reţinut, iar luni a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina, care a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Faţă de autorul celor 2 infracţiuni, prin Ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina din data de 22.04.2019 s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, la aceeaşi dată solicitându-se judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina  arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, propunerea fiind admisă. În acest moment, dosarul se află în lucru la procuror, pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani este acuzat de ultraj.

Pentru lichidarea incendiului de duminică seara și eliminarea posibilității de propagare la o anexă în care erau depozitate aproximativ 25 tone de cereale, pompierii au acționat aproximativ o oră și jumătate. Totodată, echipajul SMURD Slatina a asistat la fața locului o pacientă, în vârstă de 18 ani, fiica proprietarului, conștientă, cu atac de panică. Aceasta a refuzat transportul la spital. Ancheta ISU a concluzionat că incendiul a fost provocat intenţionat.

Politica