joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vine Piți în Bănie? Condiția ce trebuie îndeplinită!

Suporterii îl vor la echipă, tot mai multe voci susțin că Pițurcă ar agrea mutarea, însă totul depinde de patronul Mihai Rotaru.

Într-un sondaj lansat de site-ul local 3minute.net, în care și-au exprimat opțiunile 1042 de suporteri, cifră reprezentativă pentru orice casă de sondare profesionistă, 39% dintre votanți, cei mai mulți de altfel, au click-uit varianta Victor Pițurcă, antrenor pentru event, din vară.

Un prieten al fostului selecționer, Cristian Bobar, a dezvăluit pentru Prosport că Piți ar analiza o ofertă din Bănie: „Am o relaţie foarte bună cu nea Piţi. Vorbeam despre jucătorii de la Dinamo când eram acolo. E un tip care face ce vrea el. Are în suflet Craiova şi cred că celelalte echipe ar avea probleme dacă Piţurcă se duce acolo. Dar dacă nu se va înţelege cu Mihai Rotaru, nu va fi niciodată acolo. Nu e genul care să meargă undeva foarte uşor. Piţurcă nu este un tip închis, aşa cum pare. E deschis. El ia ultimul cuvânt, dar discută cu oamenii din jurul lui”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe lângă faptul că ar crea o emulație fantastic, sosirea lui Victor Pițurcă la cârma oltenilor ar reprezenta garanția că, an de an, CSU s-ar bate pentru trofee. Mingea este acum în terenul patronului Mihai Rotaru, iar decizia sa este una dificilă. Întrucât Pițurcă nu ar veni ca simplu antrenor, ci ca manager general. Fostul selecționer al României nu a mai antrenat din 2016, unul dintre motive ținând de condițiile pe care le impune pentru a se implica în activitatea unui club. Între acestea, cea mai importantă: puteri depline în toate departamentele organizației. Astfel, în condițiile în care ar accepta să lucreze cu fostul selecționer, Mihai Rotaru ar trebui să cedeze locul de la butoane.

Politica