vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bike Fest la Măciuca, pe 1 mai

Iubitorii de ciclism își dau întâlnire, pe 1 mai, la Măciuca. Aici va avea loc cea de-a VIII-a ediție a competiției de ciclism Bike Fest.

La această ediție se vor desfășura 2 curse: cursa MTB – 65 km, cu start din Drăgășani la ora 10:00 și cursa de șosea – 35 km, cu start din comuna Măciuca la ora 10:30. Ambele curse vor avea punctul de sosire în comuna Măciuca, localitatea unde societatea organizatoare își are sediul social.

Competiția de ciclism Bike Fest Damila Măciuca are drept scop promovarea unui stil de viață sănătos, reducerea inegalităților sociale dintre mediul rural și mediul urban, precum și punerea în valoare a farmecului podgoriilor Drăgășani și a zonelor rurale adiacente Drăgășaniului. De aceea, participarea la această competiție nu implică nicio taxă de participare, ci numai entuziasm și bună dispoziție”, a declarat Daniel Remus Nițu – director general Damila, societatea organizatoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Organizatorii așteaptă participarea a peste 250 de iubitori de ciclism, de toate vârstele, profesioniști și amatori, din județele Vâlcea, Olt, Gorj, Argeș, Ilfov, Prahova și nu numai.

Primii trei clasați la categoria OPEN vor primi premii în bani și în produse destinate cicliștilor, iar câștigătorii curselor pe categorii de vârste și sex vor primi premii speciale, oferite de organizatorii și sponsorii ediției.

Avem în cadrul companiei Damila angajați care se înscriu la cursele din cadrul Bike Fest și avem angajați care revin ca voluntari de la o ediție la alta și participă activ la organizarea acestei competiții. În mare parte succesul în creștere al Bike Fest Damila Măciuca li se datorează și le mulțumim și pe această cale pentru generozitatea și implicarea de care dau dovadă. Aceștia își doresc să fie o sursă de inspirație pentru comunitatea în care trăiesc și muncesc, și, credem noi, reușesc cu succes”, a declarat Olivia Dobra – manager HR Damila

Competiția organizată de Damila în parteneriat cu Fundația Dumitru Drăghicescu este înscrisă în calendarul competițional al Federației Române de Ciclism.

Cei care doresc să se înscrie pot suna tel. 0724 06 02 01 sau să viziteze pagina de facebook a evenimentului.

Politica