marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Teodorovici pregăteşte amnistia fiscală

Amnistia fiscală ar da o şansă în plus companiilor private, iar Guvernul are în plan un pachet cu măsuri care vizează beneficii pentru firmele private şi ştergerea datoriei celor de stat. Pachetul de legi va fi public în luna mai, a declarat, joi, la Bistriţa, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici a mai spus că pachetul de măsuri va cuprinde şi un capitol legat de companiile cu capital negativ din România, care reprezintă 35 de miliarde de euro, dar şi un set de măsuri pentru firmele care plătesc la timp datoriile către bugetul de stat, scrie Mediafax.

„Pentru cei care se conformează în mod voluntar trebuie să identificăm împreună cu mediul de afaceri ce putem să le oferim pentru că îşi plătesc la timp dările. Poate în cursul unui an să nu mai plăteşti la stat în data de 25 a lunii anumite obligaţii, fă-ţi în timpul anului cashflow-ul necesar pentru alte activităţi şi la final de an îmi plăteşti… Sau dacă tu continui să îmi plăteşti conform calendarului pe care legea îl impune, atunci poate e bine să ai un discount la ceea ce plăteşti. Sunt nişte variante de lucru”, a spus ministrul Teodorovici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica