joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Ședința pentru voucherele de vacanță, amânată din nou

Cei 13.000 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia nu vor avea parte de voucherele de vacanță prea curând. În actul adițional la Contractul Colectiv de Muncă scrie că acestea vor fi acordate după data de 1 mai. Ce înseamnă acest “după” nu este clar, câtă vreme administrația și sindicatele nu găsesc timp nici pentru a stabili valoarea unui voucher, nici pentru a face regulamentul de distribuire a voucherelor, scrie Pandurul.

Ședința care ar fi trebuit să fie săptămâna trecută a fost amânată pentru luni sau marți, apoi pentru sfârșitul acestei săptămâni și din nou amânată pentru săptămâna viitoare, nu se știe exact când. “Ne pregătim pentru întâlnirea cu organizațiile sindicale la începutul săptămânii viitoare. Noi trebuia să avem o întâlnire în cursul zilei de astăzi (n.r. – joi). Din motive obiective, pentru că nu toți membrii Directoratului au fost la Târgu Jiu, iar vineri este ședință extraordinară a Consiliului de Supraveghere, am stabilit ca întâlnirea cu reprezentanții organizațiilor sindicale să se desfășoare la începutul săptămânii viitoare. Cel mai probabil marți”, a spus Ion Rușeț, consilier al Directoratului.

În ședință va fi discutată valoarea voucherului de vacanță, deoarece părțile au negociat 1.450 de lei, dar legea impune 2080 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica