sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Năstase se bazează pe Halep la Fed Cup: „Mergem să câștigăm”

Fostul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, s-a arătat încrezător înaintea semifinalei cu Franța. Primul lider din istoria clasamentului ATP crede că tricolorele au prima șansă la calificare și vede terenul un avantaj. Meciurile se vor juca pe zgură. Atmosfera ostilă poate fi un dezavantaj pentru românce.
„Avem prima șansă. Mergem să câștigăm, mai ales că se va juca pe zgură, o suprafață pe placul Simonei Halep. Și la dublu avem echipa bună. Sala va fi plină și ostilă echipei noastre, dar cu limite. Va exista un arbitru, iar lucrurile nu pot scăpa de sub control”, a declarat Năstase pentru Libertatea.ro.

Simona Halep, numărul 2 mondial și cea mai importantă jucătoare a României, s-a declarat mulțumită de terenul de zgură pe care va evolua și îl aseamănă cu cel de la Madrid.
„În primul rând jucăm în sală și mingea merge altfel, dar terenul îmi place mult, mie mi se pare asemănător cu cel de la Madrid. Este o zgură un pic mai tare, dar totodată este multă zgură pe teren și simți mingea bine. Îmi place, dar nu aș vrea să compar terenul de la Roland Garros cu terenul acesta. E diferit din punctul meu de vedere, dar amândouă sunt foarte bune”, a spus Halep la la conferința de presă.

Lotul României:
Simona Halep (2 WTA)
Mihaela Buzărnescu (30 WTA)
Irina Begu (83 WTA)
Monica Niculescu (132 WTA)
Raluca Olaru (34 WTA la dublu)
Lotul Franței:
Caroline Garcia (21 WTA)
Pauline Parmentier (53 WTA)
Alize Cornet (55 WTA)
Kristina Mladenovic (66 WTA)
Fiona Ferro (92 WTA)
Întâlnirea Franța – România, din semifinalele Fed Cup, se va disputa sâmbătă și duminică, la Rouen.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica