marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înlocuitor pentru Mitriță! Oltenii pot rezolva problema din vară!

CSU Craiova și-a umplut conturile, dar ca joc este pe o pantă descendentă după despărțirea de „Captain America”.

Patronatul CSU Craiova a riscat în această iarnă obiectivele sportive și l-a vândut pe Alexandru Mitriță, cel mai bun dintre jucători pe parcursul sezonului, pentru o sumă colosală la New York City FC. Încercarea de a acoperi golul lăsat de Pitic cu Mihăilă ori Drăghici nu au dat rezultatele scontate. Drept urmare, CSU s-a lansat pe tobogan, bătălia pentru titlu fiind compromisă, iar pentru accederea în finala Cupei oltenii pornesc cu șansa a doua după înfrângerea din prima manșă a semifinalelor din competiția knock-out.
Dacă până acum, în miile de profile studiate nu s-a descoperit decât un „Mitriță de picior stâng”, care oricum nu a dat randamentul așteptat, juveții pot primi o mână de ajutor de unde se așteaptă mai puțin. De la principalul dușman din întrecerea internă, FCSB. Gigi Becali nu i-a mai permis lui Teja să-l folosească pe Adrian Stoian, care, dacă va accepta rezilierea, va pleca din Capitală la vară.
Craiovean get-beget, cu stema Științei tatuată pe umăr, Stoian joacă pe același post cu Mitriță și are calități relativ apropiate. Singura problemă în cazul unei mutări ar putea-o reprezenta pretențiile financiare ale jucătorului, pe care doar Becali le-a putut satisface în iarnă, oferindu-i un salariu lunar de 27.000 euro.
Potrivit presei centrale, la CSU Craiova, până acum, cel mai mare salariu l-a încasat Gardoș, 24.000 euro/lună, jucător ce venise din Premier League, de la Southampton.

Politica