miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cine arbitrează SCM Rm. Vâlcea în Final Four-ul Cupei României

Turneul final al Cupei României la handbal feminin va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, la Bistrița. Semifinalele se vor ține sâmbătă, iar Vâlcea deschide jocurile, cu duelul împotriva celor de la Măgura Cisnădie, de la ora 15:00. Vâlceancele vor fi arbitrate de Cristina Năstase și Simona Stancu. Meciul cu numărul doi va fi între CSM București și HC Zalău, de la ora 17:30. Arbitrii pentru cea de-a doua partidă au fost aleși Mihai Pîrvu și Mihai Potîrniche.

Finala mică va avea loc duminică, de la ora 15:00 și va fi arbitrată de Radu Iliescu și Doru Manea. Marea finală va începe la 17.30 și va fi condusă de același cuplu ca și finala masculină, Bogdan Stark și Romeo Ștefan.

Au fost puse în vânzare bilete și abonamente pentru evenimentul ce a stârnit atâtea controverse în ceea ce privește locul în care se dispută. Un abonament pentru toate cele 4 partide costă 30 de lei, în timp ce un bilet valabil pentru o zi (2 meciuri) are prețul de 20 de lei. Biletele și abonamentele pot fi cumpărate online sau de la casa de bilete a sălii din Bistrița.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursă foto: FRH

Politica