joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM U Craiova a pierdut categoric la Dinamo acasă

Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, a pierdut într-o manieră usturătoare duelul cu Dinamo București. Meciul s-a disputat luni seară, în Capitală și a contat pentru etapa cu numărul 6 din play-off-ul Diviziei A1. Oltenii sunt într-o scădere serioasă de formă, după ce, cu o etapă în urmă, trupa din Bănie s-a impus cu greu contra altor bucureșteni, cei de la CSM.

Craiova a condus în primul set cu 20-16, dar au avut parte de o cădere greu de explicat și au pierdut cu 25-23. În a doua parte, băieții lui Pascu au început, din nou, bine, dar dinamoviștii au rezolvat lucrurile în prelungiri (27-25). Setul trei a fost de aceeași natură, iar formația din București le-a administrat o lecție craiovenilor, scor (26-24) și 3-0 la general.

Pentru SCM U Craiova au evoluat: Halilovic, Lică 14 p, Milivojevic 16 p, Lupu 1 p, Imhoff 6 p, Sestan 12 p, Olteanu 4 p, Călin 3 p – Majstorivic (L).

Policlinica Buna Vestire Craiova

După această înfrângere, alb-albaștrii se îndepărtează de titlu. Lică și compania aveau o șansă importantă să pună mâna pe cel de-al doilea campionat din istoria clubului oltean, dar după meciul cu Dinamo, formația din Bănie a picat pe locul 3.

Foto: SCM Craiova

Politica