vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Pregătirile pentru europarlamentare, pe ultima sută de metri

Prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea a convocat Comisia tehnică județeană pentru coordonarea și urmărirea îndeplinirii sarcinilor ce revin autorităților administrației publice locale și serviciilor publice deconcentrate pentru alegerile membrilor din România în Parlamentul European, în scopul trecerii în revistă a stadiului pregătirilor.

Pe timpul ședinței au fost clarificate și anumite aspecte legate de paza secțiilor de votare, transportul voturilor și materialelor electorale, precum și modul de aplicare a hotărârilor Biroului Electoral Central.

Comisia județeană de Fond Funciar a analizat 70 de dosare

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ședința Comisiei Județene de Fond Funciar Mehedinți au fost analizate 70 dosare sosite de la comisiile locale de fond funciar din 29 unități administrativ teritoriale ale județului.

În calitate de președinte al comisiei, prefectul Nicolae Drăghiea a supus spre analiză fiecare dosar în parte, încât fiecare membru să – și poată exprima opinia asupra cazului analizat.

Au fost admise 59 de solicitări, respinse 6 și 5 restituite comisiilor locale de fond funciar pentru completarea cu anumite documente sau clarificarea unor situații.

Politica