vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Consultații oftalmologice gratuite pentru elevii din Severin

Câteva mii de copii din școlile din Drobeta Turnu Severin au beneficiat de consultații oftalmologice gratuite, în cadrul unui proiect inițiat de viceprimarul Daniel Cîrjan și consilierii liberali din Consiliul Local al municipiului.

,,Alături de colegii mei liberali am propus ca în anul școlar 2018-2019, copiii din clasele 0-4 din școlile din Drobeta Turnu Severin să beneficieze de consultații oftalmologice gratuite”, a declarat viceprimarul Daniel Cîrjan.

Până în prezent au beneficiat de consultații oftalmologice 2.248 de copii de la următoarele unități de învățământ: Școala gimnazială nr.6, nr.7, nr.14, nr.15, Școala gimnazială Petre Sergescu, Școala Alice Voinescu, Colegiul Național Ștefan Odobleja.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Urmează a fi efectuate consultații pentru copiii de la Școala Gimnazială nr.3, nr.10, Dimitrie Grecescu, Constantin Negreanu și Liceul I. Șt. Paulian.

Toate aceste consultații oftalmologice sunt efectuate de un medic specialist oftalmolog, la clasă, la fiecare unitate de învățământ în parte. La finalizarea proiectului, va fi prezentat public bilanțul acestor consultații oftalmologice, câți copii sunt sănătoși și câți copii au deficiențe de vedere care necesită investigații suplimentare.

Politica