sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Râmnicu Vâlcea se pregătește de sărbătorile pascale

În municipiul Râmnicu Vâlcea au început pregătirile pentru Sărbătoarea Paștilor. Astfel că, administrația locală a început să reabiliteze anumite zone unde râmnicenii își petrec timpul liber, și anume: parcurile.

Potrivit Primăriei Râmnicu Vâlcea, mai multe echipe ale DADP, în colaborare cu Pieţe Prest SA, s-au concentrat pe reabilitări la parcul din faţa Casei Tineretului, unde s-a intervenit la iluminatul public, s-a montat o ţâşnitoare nouă, s-au făcut reparaţii la aleile pavate, precum şi la locul de joacă de aici.

„Alte lucrări au vizat Complexul Nord, unde s-a montat, o ţâşnitoare, locurile de joacă din Parcul Mircea cel Bătrân, de la blocul CPL – str. Ferdinand şi de la Şcoala Gimanzială nr. 5 (reparaţii echipamente de joacă şi vositorii), precum şi fântânile arteziene din oraş, ce urmează să fie puse în funcţiune în perioada următoare, fără a fi neglijate, totuşi, activităţile curente precum cele de extindere a iluminatului public la parcarea de lângă blocul I 11 – Nord, ridicarea unui zid de sprijin pe str. Matei Basarab sau montarea de limitatoare de viteză pe strada R.V.Băbeanu”, potrivit unui comunicat al Primăriei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica