vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Apă galbenă, la preț dublu pentru gorjeni. Primarul: „Voi renunța la Aparegio”

Primarul din Rovinari, Robert Filip, vrea să renunțe la Aparegio Gorj. Edilul susține că la robintele gorjenilor curge apă galbenă, la preț dublu. Robert Filip a anunțat în cadrul unei emisiuni la o televiziune locală, că va rupe orice legătură cu cei de la Aparegio după ce va fi implementat un proiect pe fonduri europene.

„Cei de la Aparegio încă ne batjocoresc, își bat joc de noi și dau drumul la apa din puțuri. Le fac în fiecare zi câte o hârtie ca să-și dea seama că nu e în regulă cum procedează. Voi renunța la Aparegio după ce vor lua finanțarea, ca să știe ce-i așteaptă. Am fost de acord să preia apa și să obțină acele 7 milioane de euro ca să facă investiții. Ei pierdeau banii dacă nu făceam și noi parte din Master Plan. De când a apărut mitingul cu cărbunele, au dat drumul la apă galbenă. Nu știu dacă e politic, pură inconștiență sau alt motiv. Dau drumul la apă din puț în condițiile în care au dublat prețul la apă și ar putea să dea foarte bine din Izvarna”, a spus edilul șef al urbei.

În plus, primarul a spus că prețurile vor fi mult mai mici, după ce se va implementa acest proiect pe bani europeni.
„Vom renunța, putem să renunțăm. E infrastructura orașului și vom renunța, prin hotărâre de Consiliu Local, oricând la Aparegio. Nu te gândi să scoți pârleala cu Rovinariul, să dai drumul la apa din puț ca să scoți pierderile celelalte. Ar trebui să aibă altă poziție această companie. Nu trebuie să te răzbuni pe oameni că ești tu supărat pe Filip. Pot să dea apă bună de la Izvarna, la 4 lei”, a explicat primarul Robert Filip, potrivit aceleiași surse

Policlinica Buna Vestire Craiova
Articolul precedent
Articolul următor

Politica