joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mangia, out! Papură, noul antrenor al CSU!

La 6 zile după ce au anunțat că „nu am luat nici măcar o secundă în considerare o eventuală schimbare a staff-ului”, conducătorii clubului oltean au pus alt antrenor în locul lui Mangia.

La data de 9 aprilie, CSU posta pe site-ul său un comunicat în care dădea asigurări că Mangia și staff-ul său vor rămâne: „Știința și-a clădit întreaga reconstrucție pe ceea ce am numi RESPECT. Respect pentru suporteri, pentru regiune, pentru colegii noștri, pentru oamenii cu care lucrăm. Ca atare, nu am luat nici măcar o secundă în considerare o eventuală schimbare a staff-ului, cu atât mai puțin să contactăm posibili înlocuitori. Universitatea Craiova este un club profesionist, care de-a lungul anilor credem că a demonstrat echilibru, seriozitate și o bună capacitate decizională”.
Au trecut șase zile, iar același site nota: „Îl salutăm pe Devis Mangia și îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Științei în ultimele două sezoane, reușind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru și, așa cum a declarat domnia sa, un susținător al Științei pentru totdeauna”.

Papură asigură banca!
Oltenii au găsit o soluție ce pare mai degrabă de avarie, până la finalul stagiunii. Anume promovarea lui Corneliu Papură, de la centrul de juniori, la echipa mare a CSU Craiova.
„Corneliu Papură este, începând de astăzi, noul antrenor al Științei. Component al echipei care a câștigat eventul din 1991 și al echipei Naționale la Campionatul Mondial din 1994, este absolvent al licenței UEFA PRO și lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv”, este descrierea făcută noului tehnician.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noul antrenor, evaluat până la vară
Președintele oltenilor, Sorin Cârțu, a comentat pentru Fanatik, schimbarea la nivelul băncii tehnice: „Domnul Mangia nu mai este antrenorul Craiovei. El a purtat o discuție în acest sens cu domnul Rotaru și s-a luat această decizie. Când a venit au discutat împreună, când s-au despărțit au discutat împreună. Nu sunt prea multe de comentat în acest sens. Despre Corneliu Papură pot să spun că este un om al clubului și va fi într-o postură de interimat. Până la vară va fi într-o perioadă de evaluare și apoi vom vedea. Poate va rămâne Papură și din vară, vom vedea la finalul sezonului”.

Politica