sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Furtunile fac ravagii în SUA

Furtunile puternice care s-au produs duminică în sudul Statelor Unite au provocat inundaţii în urma cărora au murit cel puţin opt persoane, zeci de oameni au fost răniţi, iar mare parte dintr-un oraş din Texas a fost distrus, trei copii aflându-se printre morţi, scrie Mediafax.

Aproape 90.000 de locuinţe au rămas fără electricitate în Texas, Mississippi, Louisiana, Arkansas şi Georgia începând cu amiaza zieli de duminică, în conformitate cu site-ul www.poweroutage.us, întrucât vremea severă a lăsat în urmă pagube însemnate.

Doi copii au fost ucişi pe un drum lăturalnic în estul Texasului, când un pin a căzut pe maşina în care se plimbau în urma unei furtuni cu trăsnete, sâmbătă, aproape de Pollok, la aproximativ 241 kilometri sud-est de Dallas. Copiii, în vârstă de 8 şi 3 ani, au murit pe loc, în timp ce ambii părinţi, aflaţi pe scaunul din faţă, au scăpat doar cu câteva răni, a spus el.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel puţin o persoană a fost ucisă şi alte 20 au fost rănite după ce o tornadă suspectată a lovit situl istoric Caddo Mounds din estul Texasului, în timpul unui eveniment cultural american din Alto, la aproximativ 309 kilometri sud-est de Dallas. Judecătorul comitatului Cherokee, Chris Davis, a declarat că victima era o femeie care a murit din cauza rănilor grave.

Politica