vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se ia apa pe traseul Făcăi – Teasc – Bratovoeşti

Locuitorii din zonele Făcăi, Teasc, inclusiv Secui, şi Bratovoeşti vor rămâne câteva zile fără apă. Aceasta deoarece Compania de Apă Oltenia face lucrări de igienizare a sursei de apă.

SC Compania de Apă Oltenia SA informează utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă potabilă că în perioada 08 aprilie – 13 aprilie 2019 vor fi efectuate lucrări de spălare – igienizare a sursei de apă  MARICA (Stațiile de apă Făcăi, Secui, Teasc, Bratovoești).

Lucrările nu vor afecta alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Municipiul Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În perioada acestor lucrări se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor de pe traseul aducțiunilor Marica şi Gioroc”, informează compania.

Totodată, locuitorii din aceste zone sunt atenţionaţi că în perioada următoare apa din reţea ar putea suferi modificări ale calităţii.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei. Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, spun reprezentanţii Companiei.

Politica