miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

”Împreună pentru un oraş mai curat”

Primăria Râmnicu Vâlcea reia concursul ”Împreună pentru un oraş mai curat”. Organizarea unei noi ediţii a competiţiei adresate asociaţiilor de proprietari a fost aprobată în ultima şedinţă de consiliu local.

Concursul se va desfăşura în perioada 15 – 21 aprilie, iar asociaţiile de proprietari câştigătoare vor fi premiate într-un cadru festiv cu diverse produse de curăţenie în valoare totală de 6.500 lei.

Evaluarea asociaţiilor înscrise se va face de către o comisie formată din funcţionari publici şi consilieri locali pe baza a 5 criterii: aspectul zonelor verzi aferente, curăţenia în spaţiul gestionat de asociaţia de proprietari, aspectul faţadei, lucrări de reabilitare termică, întreţinerea terasei şi a subsolului, aspectul căilor de acces în bloc şi a spaţiilor comune – casa scării, boxe, cutii poştale, aviziere etc. Scopul concursului îl constituie îmbunătăţirea aspectului urbanistic al municipiului şi este destinat tuturor asociaţiilor de proprietari din Râmnic care nu înregistrează restanţe la bugetul local sau debite la furnizorii de utilităţi mai vechi de 90 de zile”, spun reprezentanţii Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Înscrierile în concurs se fac la Registratura Primăriei sau la cea a Direcţiei de Dezvoltare Locală din bd. Tudor Vladimirescu nr. 15 (”Casa Căsătoriilor”) până la data de 15.04. Cei care doresc informaţii suplimentare pot apela telefonul 0250730079. 

Politica