marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoaţă, de 58 ani, identificată de poliţişti. A furat banii unei bătrâne

O femeie, de 58 ani, din Drăgăşani este acuzată de furt. Ea a furat 5.000 lei din locuinţa unei bătrâne de 84 ani, din comuna Valea Mare.

“În fapt, la data de 29 martie a.c., polițiștii au fost sesizați de o bătrână în vârstă de 84 de ani, din comuna Valea Mare, cu privire la faptul că în dimineața zilei de 29 martie a.c., o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința sa, în timp ce aceasta dormea și i-ar fi sustras suma de 5000 lei.

În urma verificărilor și cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice o femeie în vârstă de 58 ani, din municipiul Drăgășani, bănuită de comiterea faptei”, arată IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii au recuperat prejudiciul şi continuă cercetările în acest caz.

Pentru a preveni furturile din locuinţe, Poliţia vă recomandă:

  • Să nu permiteți accesul în locuinţă celor care vin să prezinte diverse „promoţii”, să vândă diverse articole, campanii în scop caritabil sau celor care pretind că reprezintă diverse instituţii, dar nu se pot legitima, aceștia caută să observe locul unde țineți banii, în momentul în care faceți plata.
  • Când ieşiţi din apartament (până la un vecin etc.) chiar dacă lipsiţi foarte puţin timp din locuinţă, nu lăsaţi uşa descuiată!
  • Chiar dacă sunteţi acasă, încuiaţi uşa de acces în locuinţă!
  • Nu lăsaţi uşa descuiată nici atunci când duceţi resturile menajere la ghenă!
  • Nu lăsaţi genţi, borsete, telefoane mobile sau alte bunuri în holul locuinţei sau agăţate în cuier!

Daca aţi observat o persoana suspectă ieşind din casa scărilor având asupra sa bunuri care dau de bănuit, încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale acesteia şi sunaţi urgent la Poliţie – telefon 112 – apel de urgenţă!

 

 

 

Politica