vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Foto/Video. Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda, petrecere până în zori cu sute de invitaţi

Petrecerea de nuntă a liderilor PSD de la Dolj, Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu, a fost evenimentul monden al anului, cel puţin până acum.
Cu peste 500 de invitaţi alături, cei doi miri au petrecut de sâmbătă noaptea, până duminică dimineaţa la un cort de evenimente de lux, din comuna Işalniţa, locaţie ce aparţine naşilor acestora, Ovidiu Flori, primar al localităţii, şi soţia acestuia.

Între invitaţi s-au numărat premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dar şi mai mulţi miniştri, parlamentari şi edili, membri ai partidului.
Pentru ca invitaţii să fie primiţi aşa cum se cuvine, de la intrarea în comună şi până la locul unde a fost petrecerea, s-au făcut defrişări pe marginea drumului, iar marcajele rutiere au fost refăcute. Întreaga zonă a fost curăţată, inclusiv intersecția dintre drumul comunal și Drumul European 79 Craiova-Târgu Jiu.
La începutul evenimentului, ambii au declarat jurnaliştilor că sunt emoţionaţi.

„Avem emoții amândoi. Este un eveniment privat și vrem să rămână privat. Așteptăm invitații începând cu ora 17.00. Sunt colegi de partid, din Guvern, din Parlament și foarte mulți prieteni și apropiați. Au confirmat 517 invitați. Vrem să mulțumim nașilor pentru ca s-au ocupat în mare parte de nuntă”, a declarat senatorul Claudiu Manda.
Potrivit lui Claudiu Manda, meniul a fost unul tradiţional oltenesc cu „sărmăluţe, friptură, aperitiv, peşte, desert”.
Deputatul Lia Olguţa Vasilescu a afirmat la rândul său: „Am emoții pentru că nu am avut timp să pun totul în ordine, dar sperăm ca va ieși totul bine. Avem lalele în toată sala, sunt florile mele preferate și sunt și de sezon. Rochia este făcută de creatoarea Roxana Butnaru care a făcut și rochia de la cununie”.

Policlinica Buna Vestire Craiova


De altfel, doamnele şi domnişoarele invitate la nuntă au etalat rochii lucrate special pentru eveniment.


Atmosfera a fost întreţinută, între alţii, de Loredana Groza.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au căsătorit civil şi religios pe 24 februarie. Atunci au făcut o petrecere restrânsă într-o locaţie de la marginea Craiovei.
Întrebaţi de jurnalişti unde îşi vor petrece luna de miere, Olguţa Vasilescu a precizat că „o să avem campania electorală în luna de miere”.


Atât Olguţa Vasilescu cât şi Claudiu Manda au mai fost căsătoriţi şi fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. Liderul PSD Dolj a afirmat că se gândesc să aibă împreună copii.

Politica