marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jurnalul Olteniei, din nou, pe podium la Cupa Presei la Tir

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliției Române, Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Dolj a organizat, joi, o competiție amicală sub egida Cupa Presei la Tir, la care au fost invitați să participe reprezentanții instituțiilor media din Craiova. „Jurnalul Olteniei” s-a clasat pe podium, după ce Lucian Sandu a obținut locul secund, în urma unei runde de departajare.

Întrecerea s-a desfășurat în poligonul de tir de la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și s-a derulat cu suportul și sub stricta supraveghere a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
Câștigătorii au fost premiați de șeful IPJ Dolj, comisar șef de poliție dr. Constantin Nicolescu, care le-a înmânat trofeele câștigătorilor și le-a strâns mâna tuturor participanților la Cupa Presei.
„Vă felicit pentru rezultate și pentru faptul că nu am avut incidente de tragere. Ca în fiecare an, la noi este o tradiție. Când vine ziua Poliției, în săptămâna premergătoare, noi organizăm mai multe activități. Printre acestea se numără și Cupa Presei la Tir”, a spus Constantin Nicolescu.

Clasament fete:
Locul I – Carmina Vlad – Tele U Craiova – 41 de puncte
Locul II – Larisa Mititelu – Oltenia 3TV – 38 de puncte
Locul III – Mădălina Bălan – Oltenia 3TV – 28 puncte

Policlinica Buna Vestire Craiova

Clasament băieți:
Locul I – Dan Catană – TVR Craiova – 49 de puncte
Locul II – Lucian Sandu – Jurnalul Olteniei – 48 de puncte
Locul III – Cătălin Vînturici – TV Oltenia – 47 de puncte.

Politica