vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Inspectorii sociali au primit o sarcină în plus

Angajați la Complexul Energetic Oltenia, cei opt lideri de sindicat au primit o sarcină în plus. Administrația a decis să-i facă responsabili cu calitatea salopetelor achiziționate de companie.

Este o propunere ca, din acest an, inspectorii sociali să participe la verificarea echipamentului atunci când se face recepția. O măsură care a fost aprobată și care este valabilă pentru anul 2019, tocmai în ideea în care au fost foarte multe voci de contestare a rolului pe care îl au cei care ocupă această funcție”, a declarat Ion Rușeț, consilier al Directoratului, la Tele 3.

Rușeț a vorbit și despre achiziția de echipamente de lucru și de protecție: „în acest moment, când discutăm despre achiziția de echipament pentru anul 2019, caietele de sarcini s-a stabilit să fie discutate în cadrul Comitetului de Sănătate și Securitate în Muncă, pentru că 18 colegi din acest comitet îi reprezintă pe lucrători. Problema care se pune este în ceea ce privește calitatea. Cei mai îndreptățiți să-și spună punctul de vedere sunt reprezentanții lucrătorilor și trebuie să o facă în cadrul acestui comitet”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursă foto: pandurul.ro

 

Politica