vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Deep Forest Fest, cel mai mare festival de muzică electronică din Oltenia

Deep Forest Fest, primul festival de muzică electronică din regiunea Oltenia, va avea loc la Râmnicu Vâlcea în perioada 28-30 iunie 2019, scrie ramnicuvalceaweek.ro

Deep Forest Fest își începe povestea anul acesta pe un platou de peste 40.000 de metri pătrați, la doar 3 km de Râmnicu Vâlcea unde timp de 3 zile vor fi prezenți DJ-i internaționali și naționali.  OXIA, STEFAN BINIAK, DIRTY NANO, ADRIAN EFTIMIE, OPTICK, ROSARIO INTERNULLO, MANUEL RIVA, ANDRE RIZO, SLLASH&DOPPE, AFGO, DAVE ANDRES sunt doar câteva dintre numele celor care vor fi prezenți pe scena festivalului.

Autocare cu DJ-i locali vor fi puse la dispoziția participanților pentru transport din centrul orașului până la locația festivalului unde îi va aștepta o atmosferă electrizantă, proiecții de lasere și o priveliște unica asupra orașului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru o experiență completă organizatorii pun la dispoziția festivalierilor și loc de campare cu dușuri și toalete cu apă curentă fără niciun extra cost. Evenimentul se dorește a fi unul pe placul celor mai exigente gusturi, de aceea zona de food va conține peste 14 food truck-uri și multe alte surprize.

Politica