joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM U Craiova, eliminată din Cupa României

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a fost eliminată din sferturile de finală ale Cupei României. Oltenii au pierdut la limită calificarea. Trupa din Bănie s-a impus în meciul retur disputat contra celor de la CSU Sibiu, scor 79-66 (28-17, 15-18, 23-21, 13-10), dar nu a fost destul. Alb-albaștrii au pierdut în tur cu scorul de 89-74 și trei puncte în minus i-au făcut să rateze calificarea în Final 4.

Pentru Craiova au evoluat: Koreniuk (14 p.), Troupe (18 p.), Fraseniuc, Gajovic (7 p.), Mijajlovic (10 p.), Casale (13 p.), Boone (4 p.), Curry (13 p.).
Imediat după ratarea calificării, jucătorul alb-albaștrilor, Troupe, s-a arătat mulțumit de rezultatul partidei, chiar dacă nu a fost destul pentru a merge mai departe. Sportivul a pus accentul pe victoria în fața unei echipe de excepție a campionatului și deja a început să se gândească la următoarea partidă, din campionat.

„După ce săptămâna trecută am jucat slab la Sibiu, astăzi nu am reușit să ne calificăm deși am jucat bine. Mă bucur că am câștigat clar, mai ales că Sibiul este una dintre cele mai bune echipe din campionat. Acum ne așteaptă o deplasare foarte grea la Pitești, cu niște fani pătimași. Sper să ne impunem, pentru a fi siguri de locul 4 înainte de play-off”, a spus Porter Troupe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nici în campionat situația nu este prea strălucită pentru craioveni, iar o victorie în următorul meci ar fi o gură de aer proaspăt pentru elevii lui Todorov. Craiova a bifat 5 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, iar formația din Bănie nu mai este atât de sigură că va termina sezonul pe locul 4.

Politica