vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Prinși în trafic, drogați și cu cu permisul suspendat

În data de 19.03.2019, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat o tânără de 21 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autovehicul pe bulevardul Tudor Vladimirescu, având dreptul de a conduce suspendat din data de 09.03.2019.
Cu ocazia controlului, în autoturism au fost identificați, în calitate de pasageri, 4 tineri cu vârste cuprinse între 22 și 25 ani, toți din municipiul Dr. Tr. Severin.
De asemenea, sub scaunul din partea dreaptă a șoferului, polițiștii au găsit două pliculețe ce conțineau fragmente de urme vegetale, de culoare verde-oliv cu miros înțepător, precum și un recipient din plastic în care se aflau un număr de 20 comprimate de culoare gri. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 4, din Legea 143/2000, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, respectiv art. 335, alin.2, din Codul Penal.

Depistat în trafic cu un autovehicul radiat din circulație

În data de 19.03.2019, polițiștii Postului de Politie Ilovița au depistat un bărbat de 42 ani, din comuna Ilovița, județul Mehedinți, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 607 C, pe raza comunei, iar din verificările efectuate s-a stabilit că autovehiculul respectiv este radiat temporar din circulație, din data de 13.03.2018, pentru „lipsă asigurare obligatorie auto”. În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii prevăzută și pedepsită de art 334, alin. 1, din Codul Penal. Activitățile preventive desfășurate de polițiștii mehedințeni în ultimele ore s-au materializat în aplicarea a 159 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.000 lei, 58 intervenții la evenimente, 19 dintre acestea sesizate prin S.N.U.A.U. 112 și depistarea în flagrant a 2 persoane, bănuite de comiterea de infracțiuni. Polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au reținut 10 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare. Nu au fost înregistrate accidente rutiere grave, fiind constatate 2 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica