joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gigi Becali a început războiul cu oltenii!

Patronul celor de la FCSB a explicat de ce nu-și face griji înaintea meciului cu CSU.

 

Chiar dacă au mai rămas mai bine de 10 zile până la meciul direct dintre FCSB și CSU Craiova, războiul declarațiilor a început. Gigi Becali nu a apelat încă, în stilul pe care l-a patentat deja, la oferte făcute jucătorilor olteni înainte de derby, ci a recurs pentru moment la o altă tactică. Fără argumente concrete, el a subestimat valoarea adversarului pe care-l va întâlni la finalul lunii pe Arena Națională.

Nu cred că ne vom clasa pe locul al treilea, pentru că nu ne poate depăși Craiova. Nu are cum! Nu-i mai puternică decât noi. E adevărat că CFR e mai puternică, dar Craiova, nu! Nu ne poate depăși, a spus, la Pro X, Gigi Becali. Singurul argument al patronului FCSB ar putea consta în complexul oltenilor pe terenul bucureștenilor, ce datează de aproape 3 decenii și care s-a dovedit și în ultimul meci direct, încheiat în această iarnă cu 3-2 pentru echipa lui Mihai Teja.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Biletele au fost puse în vânzare: 10 lei la peluze!

FCSB a anunțat pe pagina oficială de facebook că a scos la vânzare biletele pentru meciul cu CSU Craiova: “Bilete pentru FCSB – Craiova, disponibile online!
FCSB anunță că a pus în vânzare online biletele pentru partida cu Universitatea Craiova, contând pentru a treia etapă din play-off, care se va disputa duminică, 31 martie, începând cu 20:30, pe Arena Națională.

Tichetele pot fi achiziționate de pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:
PELUZĂ – 10 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 PERIFERIC – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 60 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI
Casele de bilete se vor deschide cu câteva zile înainte de meci, programul acestora urmând să fie comunicat ulterior”
, este anunțul bucureștenilor.

Politica