joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Credite în valoare de 60.000 de lei, obținute cu un buletin fals

Un tânăr din Rm. Vâlcea a reușit să obțină mai multe credite folosind buletinul unui bărbat care îl pierduse. Excrocul a fost reținut marți, după ce oamenii legii l-au audiat și au percheziționat două locuințe din Târgoviște și Pitești, pe care acesta le folosea câteodată. Nu a fost prima astfel de faptă pe care omul a săvârșit-o.

A păcălit mai multe instituţii financiare, obţinând în acest fel credite în valoare de circa 60.000 de lei. Bărbatul ar fi obţinut credite folosindu-se de o carte de identitate găsită şi de documente falsificate”, a spus Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş.

Se pare că bărbatul și-a recunoscut fapta și va fi prezentat miercuri în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru mai multe acuzaţii, printre care înşelăciune, fals în înscrisuri oficiale sub semnătură privată şi uz de fals. Acesta riscă să stea fie condamnat la minim 10 ani de închisoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Omul şi-a recunoscut faptele, le regretă. Ajungea în posesia unui buletin, să zicem al meu sau al dvs, mergea la bancă cu o copie de pe acel buletin, dar pe care punea poza lui şi se trezea omul ale cărei date erau pe cartea de identitate, se trezea executat de bancă, nu ştia de ce!”, a declarat Dan Panțoiu, avocat din oficiu.

Politica